Lessen starten vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli mogen de binnensporten weer starten. Onze TaiChi lessen gaan ook vanaf deze datum weer door. Wij hopen alle cursisten weer te ontmoeten in goede gezondheid! 

Daarbij gelden natuurlijk wel de richtlijnen van het RIVM om te zorgen dat wij elkaar niet besmetten. Over onze maatregelen hebben wij afspraken gemaakt met de directie van de Praktijkschool. De regels waaraan we ons moeten houden:

  • 1,5 meter uit elkaar
  • Bij verkoudheid, hoesten, niezen of koorts thuis blijven.
  • Als het mogelijk is zoveel mogelijk thuis omkleden, anders in de gymzaal.
  • Bij binnenkomst en na toiletgebruik, handen wassen en desinfecteren. Desinfectiemiddel stelt de school beschikbaar.

Verder voeren we een aantal aanpassingen door zolang de beperkingen gelden:

  • Het bijhouden van het lesbezoek in onze lesadministratie voeren wij zelf uit. Voor de algemene Tai Chi / Chikung lessen kan je maximaal één avond per week deelnemen om de groepsgrootte te beperken zodat we voldoende afstand kunnen bewaren in de zaal.
  • Tijdens de theepauze zetten we de zitbanken in een ruim vierkant neer zodat iedereen voldoende afstand kan houden. De thee wordt door één persoon ingeschonken en uitgedeeld. Het opruimen van de spullen in de zaal na de les wordt door onszelf gedaan.  
  • Als je op jouw avond verhinderd bent dan kan je inhalen op de woensdagavond of op de vrijdagavond. Bij ziekte of vakantie zullen we geen kruisje zetten, vakanties wel graag tijdig per email aan ons doorgeven. 

 

De afgelopen periode heeft Gerard niet stilgezeten, integendeel, hij heeft zich een nieuwe sabelvorm eigen gemaakt. Deze vorm kan jij ook leren, op de donderdagavonden van 18:45 tot 19:30. Meld je bij ons aan als je hierin geïnteresseerd bent. 

Zijn er nog vragen betreft de lessen en de nieuwe regels,  laat het ons weten!

Wij zien er naar uit om weer te beginnen wij hopen jullie ook!!

Warme groet,
Gerard en Margareth