Vrijdagavond Meditatie weer op 31 maart.

 Taijischool Shen gaat elke laatste vrijdag van de maand een meditatiebijeenkomst organiseren om het weekend ontspannen te beginnen. De eerstvolgende bijeenkomst is op vrijdag 31 maart.

Deze avonden zijn voor iedereen geschikt. Het gaat erom, om rust in jezelf te vinden.

Op dit moment leven we in een lastige tijd. De huidige maatschappij brengt soms veel zorgen en onrust met zich mee. We worden constant geprikkeld, computer, telefoon, de onrust in de wereld, en de beslommeringen in ons eigen leven. Hierdoor raken we soms de verbinding met onszelf, en wie we werkelijk zijn als persoon, kwijt. Het is belangrijk voor ieder mens om tot rust te komen, en daarmee ook in verbinding met jezelf.

Wij doen dit door middel van een lichte energie oefeningen, een geleide meditatie, en de helende klanken van de klankschalen en andere instrumenten. De vibraties van de klankschalen kunnen als golven door je lichaam gaan, en op deze manier hun helende werking doen.

Bij ons is iedereen welkom, of je nou een rustpunt zoekt, of je zelf beter wilt leren kennen, beginner of gevorderde bent, het maakt niet uit.

Trek wel makkelijk zittende kleding aan, en neem een warme deken of slaapzak en een kussentje mee. Om 20.00 starten we met lichte energie oefeningen. Daarna kan iedereen op zijn matje gaan liggen of zitten.

Laat je meevoeren in de geleide meditatie en de weldadige klanken van onder andere de klankschalen.

We sluiten deze avond rond half tien af met meditatie-thee en de gelegenheid om even na te praten. Je hoeft geen lid te zijn van onze taijischool. Ook deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden in de gymzaal van de Praktijkschool in StedeBroec.

De bijdrage voor deze bijeenkomst is 20 euro. Je kunt je aanmelden via telefoonnummer 06-40398264 middels Whatsapp, of via het contactformulier op deze website. Hopelijk tot ziens, we maken er ontspannen avonden van!

Nog even de gegevens op een rijtje:

Tijd:  Van 20.00 tot 21.30
Binnenkomst: 19:45
Plaats: Gymzaal Praktijkschool Stedebroec, Annie M.G. Schmidtweg 1 Grootebroek
Kosten: € 20,- per avond
Zelf meenemen: Makkelijk zittende kleding, warme deken of slaapzak, hoofdkussentje

 

 

 

 

 

 

Warme groet,

Gerard en Margareth.