We mogen weer beginnen op 19 mei!

Op maandag 17 mei is groen licht gekomen voor versoepelingen, vanaf woensdag 19 mei mogen de TaiChi lessen weer beginnen! We hebben hier lang naar uitgekeken en we hopen alle cursisten weer te ontmoeten in goede gezondheid! Kijk voor jouw lessen ook even op het lesrooster.

Daarbij gelden natuurlijk wel de richtlijnen van het RIVM om te zorgen dat wij elkaar niet besmetten. Over onze maatregelen hebben wij afspraken gemaakt met de directie van de Praktijkschool. We houden ons aan de volgende regels:

  • Anderhalve meter afstand houden
  • Bij verkoudheid, hoesten, niezen of koorts thuis blijven.
  • De kleedkamers niet gebruiken. Als het mogelijk is zoveel mogelijk thuis omkleden, anders in de gymzaal.
  • Bij binnenkomst en na toiletgebruik, handen wassen en desinfecteren. Desinfectiemiddel stelt de school beschikbaar.

Verder voeren we een aantal aanpassingen door zolang de beperkingen gelden:

  • Het bijhouden van het lesbezoek in onze lesadministratie voeren wij zelf uit. Voor de algemene Tai Chi / Chikung lessen kan je maximaal één avond per week deelnemen om de groepsgrootte te beperken zodat we voldoende afstand kunnen bewaren in de zaal.
  • Tijdens de theepauze zetten we de zitbanken in een ruim vierkant neer zodat iedereen voldoende afstand kan houden. De thee wordt door één persoon ingeschonken en uitgedeeld. Het opruimen van de spullen in de zaal na de les wordt door onszelf gedaan.  

 

Zijn er nog vragen betreft de lessen en de nieuwe regels,  laat het ons weten!

Wij zien er naar uit om weer te beginnen wij hopen jullie ook!!

Warme groet,
Gerard en Margareth